Friday, April 16, 2010

Jelous kah aku...?

Setiap hari... 3-4 kali comfirm aku call mak... First2 sekali mestilah bertanya pasal Danish. Kesian kat Danish, mama dia duduk jauh....

Rabu lepas aku call mak, perihal Danish mestilah aku tanya dulu...
Mak cakap, Danish manja sungguh dengan Mak long baru dia tue (kak ipar). Kalau hendak susu, siap pergi sondol2 kak ipar.... Kalau aku atau mak, gigit tue tanda nya nak minta susu... (hampeh, lain benar cara minta susu dari Danish)

Malahan mak kata, Danish nak minum susu siap nak tidor atas riba kak ipar aku tue...
Amboi, Danish....

Lepas mak bagitau pasal tue, terus aku asyik teringat jer kat Danish... Aku takut Danish dah start lupa kan aku...

Kalau boleh , nak suruh mak jangan bagi orang pegang2 sangat Danish, masa aku takde.... huhuhu

9 comments:

piewahid said...

slm mas,
begitu la naluri seorang ibu.
nak kata jeles, tak juga...
nak kata tak jeles, jeles juga....
hihihi...
kalau sy pun cenggitu...:(
jeles tapi rasional.

kalau boleh siapa yg nak duk bjauhan dgn family sniri kan?
sabor la...

Kancilbiru said...

comelnya danish...

maslinamansor said...

waakumsalam,
Still dalam peringkat sabar... hehehe

maslinamansor said...

nizaa,
hang pun tak lama lagi la...

zulkbo said...

salam..
haa baru tahu
kesian ko...

ekin hamid said...

yalah..Danish dah nak masuk setahun pun..kejap ja kan..mestilah dia makin kenal org2 yg selalu dekat ngan dia ja...

mrs shaifull said...

mas, jealous kena ada, takut dia terlupa plak sapa mama dia :(

Sharinginfoz said...

jangan risau sangat... insyaAllah semuanya ok.. nanti bila tiba masanya boleh bersama-sama degan Danish.. boleh luahkan apa yang dirindui kan......

Kyuubi_85 said...

mmg naluri la tu. mcm kak ipar aku dulu masa dia keja. sampai je rumah, terus sambar anaknya tu even dia blm mandi. mkn . nak jg anknya tu. :D kasih ibu kan. :D