Friday, February 5, 2010

''Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka"


Adakah anda kenal Eyriqazz....? (ayat formal yg xbleh blah..)

En. Eyriqazz kita nie seorang peminat fanatik pelakon Jepun 'Takashi Sorimachi' (kalau xkenal sila search kat google)... dan sebab itulah (berkemungkinan..) blognya diberi nama berdasarkan drama 'Great Teacher Onizuka' (sila search lagi kalau xtahu gak...)



Apa yang menarik nya pasal Eyriqazz nie...?

Start berblogging dh lamaaaaa..... tahun 2003 dengan 4 post... 2004 (10)... 2005 (10)... 2006 (1)... 2007 (haaaa.... xdak!!!!)... 2008 (8)... 2009 (161).....
(Ermmmm.... tahun 2006 -2007 tue sibuk sangat ker...?)

Post2 Eyriqazz pada mula nya banyak berkisarkan family n interest dalam sesuatu benda.... dan xlupa gak pasal Si SALLY.... (sampai sekarang aku still xhabis baca) namun lama kelamaan ideanya berkembang dalam memberi tips2 dan motivasi yang berguna....

Eyriqazz nie bagi aku seorang yang rajin blogwalking gak.... jarang la xpenah tinggai jejak kat blog aku yang xseberapa nie... Thanks...

Dan yang paling aku suka pasal Eyriqazz nie adalah...... dia seorang yang sayang kat isteri dia..... kalau xsayang isteri mana mahu nya beli Notebook HP Mini harga beriban tue..... (this is my personal opinion)

Cuma satu jer la... seperti dia sendiri pernah cakap.... layout nya xseberapa.... Jadi En. Eyriqazz, try la tukau layout baru..... :)



Entry yang paling aku suka......?

Dalam banyak2 Entry Eyriqazz nie... aku paling suka dok baca pasal 8 Tips Untuk Kuruskan Badan..... sebabnya... aku sekarang dalam proses nk mengurangkan berat badan....

Aku slalu sangat lupa pasal tips2 tue jadi slalu aku dok mengelik la 8 Tips Untuk Kuruskan Badan...... Ada la dh dua tiga tips aku dok praktikkan.... lebih2 lagi Tips yang pertama tue.... :) Perlahan2 kan....

Aku nak tag sape yea....?
1.... Tauyakaruma
2.... Ekin
3... Something is Special

Xmau masuk contest nie pn xpe.... peluang untuk aku lagiiiiiii cerahhhhhhhhhhhhh..... :)





15 comments:

honeylanz said...

'Great Teacher Onizuka' @ GTO kan??

honeylanz said...

n all the best ;)

maslinamansor said...

has: mmg dia pn.. :)

Eyriqazz said...

Terimakasih kerana menyertai.Anda peserta pertama.Dan for sure,at least blog anda akan diterjah selepas contest ini berakhir.Kalau menang ada hadiah lagi menanti.Actually hadiah pertama nak tambah voucher MOS di Sunway Lagoon bernilai RM100 tapi vouchernya tak jumpa cari.Kalau jumpa akan di addkan kembali.

Thanks n kenapa tag mereka tanpa link ye?Hik3...

Eyriqazz said...

Opps...kenapa eyriqazz bertukar jadi eriqnazz pula ye?Gabungan eyriqazz dan Nass Ahmad ke?

Sharinginfoz said...
This comment has been removed by the author.
Sharinginfoz said...

eyriqazz memang top tengah naik.. anyway thanks tag nama saya.. hmmm actually tak tahu apa function tag tu??

Siapa Nak Promo Blog???

Anda Penyelesai atau Pembawa Masalah??

Apakah Mimpi Terbaik?????

touyakaruma said...

AIK ! Touya pun kena erk ? Hurmmm nanti Touya wat .

ekin hamid said...

puan maslina...pn tag saya utk tajuk apa yer?nggak mengerti ini..hihi..

maslinamansor said...

touya: engkau la yang akak ske tag...

maslinamansor said...

touya: engkau la yang akak ske tag...

maslinamansor said...
This comment has been removed by the author.
maslinamansor said...

kin: hang p kat nama Eyriqazz the klik...
Pas2 hang bt review macam aku bt...
tajuk dia macam kat atas tue... hang terjah dia... bt ulasan tentang dia...

touyakaruma said...

Touya tengah buat nie

maslinamansor said...

ok2.... all the best... :)