Thursday, January 28, 2010

2 - 3 ari nie psakit kepala jer...!

Aku pn xtau kenapa sakit kepala nie.... Aku dh list antara penyebab boleh sakit kepala nie....

Sebab pertama.... :
Pregnant....
Xmungkin..... aku pregnant dulu pn xpenah la kena sakit2 kepala nie... pening pn x...
Lgpn aku dulu lahirkan Danish c-sect... sepatutnya ambil 2 tahun gak la nak bagi betul2 sembuh... (betul ker?).... jadi aku dh ambil langkah berjaga2...(jgn nak ambil tau langkah berjaga2 ape!!!)

Sebab kedua...:
Rambut...
Disebabkan aku terlalu rajin... aku cuci rambut hanya 3 hari sekali... :)
Rambut panjang, jdi malas skit aku nk cuci.... lagipn walaupn lepas cuci tetap kelolumor tue kuaq gak!!!! (ayat putus asa)
Ada tips x untuk aku...(sambil menyelam minum ayaq)...

Sebab ketiga....:
Tak cukup tidoq...
Kan aku ada cite pasal ngadap cite Korea sampai tidoq kul 6 pagi.... jdi aku rasa xpenah cukup tido lepas ari2... walaupn aku masuk tido kul 9pm bangun kul 6.40am (tue pn member tolong gerakan, nak harapkan loceng... xtau aku lepaq kat ner..)
N aku dh 3 ari asyik bangun lewat....!

Sebab keempat....:
Air Kafein...
Oleh sebab ketiga, aku.... pagi2 dh ngadap air kopi + susu.... baru ari nie jer aku minum air teh tarik... ( bukan ker teh pn kafein gak)
Ada orang ok jer minum air kopi pagi2.... aku mungkin lain kes....

Agak2 nya yang mana...?
Ker.... kesemua penyebab2 diatas telah bersatu dan menyebabkan aku sakit kepala.... :(

P/S: Linda... jom p beli pregnancy test sesama...

12 comments:

honeylanz said...

no. 3 & 4 kut... tp cuaca agak panas la skrg...

maslinamansor said...

harap2 betul la...
cuaca panas tp angin kuat... :)

mynameLINDA said...

kak mas... jgn buat andaian mcmtu.. takut den... xmau lg ni.... hehhehehe

CuTeMiUt78 said...

ooppss.. betukar wajah dah ke..
eemmm rasanya penyebab 3 & 4 kot..

maslinamansor said...

rse nyer xkot... arnie dh ok... xskt kepala sgt dh... :)

maslinamansor said...

sesaje try tukaq... :)

touyakaruma said...

Woih template baru !

Hurmmm mungkin sebab no 3 kot ?

HafizChan said...

tidur cukup air cukup kompom sehat

Eyriqazz said...

take a rest k?Kesihatan mesti dijaga...

maslinamansor said...

tauyakaruma: ala gne template yg disediakan dr google... klu bt sendiri xreti...

hafizchan: 1 little xcukup ker...( sje tanye lagi ...)

eyriqqazz: trima kasih

CT NORAMIZA said...

mas, yg first kot :) hehehe...

mas, kita pakai tudung eloknya tiap2 hari shampoo, akak bedal ja shampoo tiap2 hari lepas balik dr office, baru rasa fresh nak tdoq :)

maslinamansor said...

Shampoo aper kak pakai?