Thursday, December 3, 2009

Jom p Makan...

Sesiapa yang datang melancong kat belah2 utara, singah jap Auto City kat Juru, Penang... Xde ape pn yang istimewa sangat pn tp saje nak ajak korang makan kat Juru tue... Ada sebuah Restoren Makanan Western... rsenyer ok gak la...


PgRedCafe




Yg dok tgk resit tue abah... si tukang bayaq....


Me n hubby




Black Paper Chiken Chop


Lamb chop...(abah malas nk tggu aku tangkap gambaq... lapaq)


Aikkk... mai mana nasi lemak..!!!!????
Jangan risau ada gak tempatan nyer...

Jom p makan.....

1 comment:

CT NORAMIZA said...

ha maz, info2 mcm ni pun akan menarik org dtg kat blog kita gak, buat byk2 lg, pastu bgtau kat mana letaknya tempat tu ok, mcm auto city ni exit kat mana, ha kan berguna info camtu :0