Tuesday, December 15, 2009

flymas.mobi – as Easy as 1, 2, 3

Need to go somewhere... But did not have time...

ada handset yg boleh web access tak...? kalau ada, jangan bimbang...
you all can book... share...and fly to anyway as easy as 1, 2, 3....


access kepada http://flymas.mobi/
didalamnya you all can....

Book Flight (bt tempahan dimana jua destinasi)

My booking (hanya 1 klik, boleh check in melalui sms... malahan jika mempunyai handset high-end (e.g. iPhone, Blackberry, Android devices) korang leh pilih seat yang mempunyai links to the mobile boarding pass.) untung xuntung nya....

Check-in

Flight Status (boleh tahu status flight dengan tepat)

Timetable (boleh tahu jadual latest flight and departure time)

Contacts (agak2 xtahu nak bt ape, korang leh call... jangan malu2)

Baggage Tracer (check status lost baggage)

Deals and Offers


........Fly with Malaysia Airlines.......

2 comments:

CT NORAMIZA said...

mas, akak tgk mas dah improve a lot. apa kata p bloghop byk2, follow blog org byk2 lg, pastu buat n3 yg mcm2 ni, mesti blh naik blog mas ni :)

maslinamansor said...

thanks k.miza... mas pn dok blajaq dr akak lagi.