Monday, September 20, 2010

Memang setiap hari isnin...

Selalunya memang hari Isnin... rekod kedatangan aku selalunya cukup tak elok...

Balik dari penang, sampai ke KL subuh-subuh. Mengantuk dan akhirnya terus terlajak qado' tidor lak kat rumah sampai pukul 8 lebih. Padahal memang dah tau nak kerja...
Pe 'el setiap hari Isnin memang camtu...

Hari nie lak memang dah tau lambat nak pergi kerja...
Dah tau lambat... Lift kat rumah aku pun sekali nak melajakan kelambatan aku nak masuk kerja...

Lift tersangkut kat tingkat 5... Karapucit tul....!!!!
Nama ja lift baru....


*Baru hari tue Bos aku sign datang lambat... Dia kata kenapa selalu hari Isnin... Cuba tukar hari lain pulak, tak la nampak sangat rekod tue... (Ada ka....)

2 comments:

lydzar said...

bos tak marah takpa..

tp tu la, balik dr long journey, mata mmg rasa nk layan tidur je kan..

Iela Fazielah said...

kelakor la bos awak tu