Friday, August 13, 2010

Tidak sesuai untuk tontonan Muslim...

Semalam, sambil dok tunggu Aty dari Bukit Jalil. Aku jalan-jalan kat The Mall. Singgah kejap kat Speedy.
Singgah saje yer, bukan nak membeli....

Sambil dok telek-menelek ada jumpa satu cerita  yang ada label...Not suitable for Muslim. Nak capture gambar, tak boleh sebab aku tak bawa kamera dan handset pun aku tak beli lagi (Aku pinjam handset member dulu).

Sudahnya aku ingatkan tajuk filem nya sahaja. Tapi sampai ofis pagi nie.... hehehe, lupa!!!!

Karang aku update. Tulis tajuknya.


p/s: Aku macam nak terbeli jer filem tue. nak tahu apa isi kandungannya...

p/s: Tak sempat semua blog aku pergi... Aku nak p meeting jap.

8 comments:

Sitisifir10 said...

mmm.....igtkan umur sekian2 je takleh tgk filem2 tertentu..ni dah ada klasifikasi utk agama pulak...

ayah,ummi, farish said...

ader jugak ekk cita yg ikut kesesuaian agama..cita apakah itu????

azzey said...

mcm2 klasifikasi filem ye....

Hezesuze said...

ishh berdebar lak rasenye..citer apakah?? jengjengjeng

Faizal The Newscaster said...

hhmmm suspen gak entri ini..
tertanya-tanya cite apakah itu

CuTeMiUt78 said...

wah.. citer apa tu.. emmm nak tau gak ni

cheqna said...

jangan lupa apdet..
nak tahu ni..

suri said...

kak time meeting blh tdo ngheeee