Friday, July 23, 2010

Nak tanya sesuatu...

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas


Nak tanya satu la...
bahagian ruang Chat tue ada nama-nama orang putih. Kesemuanya aku pernah nampak kat bahagian chat korang juga. Aku nak check sapa mereka pun aku takut... kot-kot spam ker apa...

Errr... korang tahu ke siapa depa nie...?

9 comments:

honeylanz said...

x tau. spam kut. sbb tu has dah removed chats widget...

piewahid said...

xmampu nak jwb mas...

Sharinginfoz said...

maybe spam aja

donnyien said...

sah tu span tu

suri said...

spam le tu..deletkan jer kak.tu mmg dah adat bg pengguna peti pesanan nak buat lagu mana lagi..huhuhu

Lagenda said...

ooooo..maknanya, klu nama pelik2 yang singgah kat kotak kita tu, kita delete ajelah yeK x pyh nk bls jejak depa plak..Owhh..budus sungguh mak!

zulkbo said...

salam mas..
omputeh kabor..
JUST IGNORED..
kena pulok tak kenal kan?

makcik.shima said...

salam mas,
abaikan jer...

maslinamansor said...

to all,
mas abaikan... thanks...