Thursday, June 10, 2010

Apabila lelaki ada tempoh "period"....

Pegawai tempat aku tadi bercerita pasal husband dia punya member. Tak tahu lah dari mana husband dia dapat atau karang sendiri...

Katanya, doktor memberitahu bahawa dia kan mengalami tempoh "period" selama sebulan iaitu dari 11 Jun hingga 11 Julai....
Sepanjang tempoh tersebut wife dia kena lah berkorban sebagaimana dia berkorban berdepan dengan perangai wife dia selama tempoh period....

Antara syarat-syaratnya...

  • Remote control hanya boleh dipegang sehingga pukul 9 malam sahaja kerana selebihnya dia akan "qonquer"....

  • Semasa perlawanan itu, dilarang bercakap-cakap dengan nya kecuali waktu rehat dan iklan...

  • Jangan ditanya kenapa masih nak ulang tayang (playback) itu sedangkan dah ada tadi.... Itu adalah "moment" bagi nya....

  • Jangan cuba berbogel apabila dia sedang tengok perlawanan kerana dia takut wifenya akan kesejukan... (kononnya tak makan saman walaupun isterinya mengoda dia)...

  • Apabila ada kenduri yang diadakan pada waktu malam, bagitahu sahaja bahawa mereka tidak akan hadir kerana sebab yang tak dapat dielakkan....

Hissssss.... betul-betul Gila Bola...
Hubby aku.... hmmmm, ala-ala jer... :)

13 comments:

Kancilbiru said...

hahahaa....sengal..eh tapi laki pun ada pms tau...

ravishingpeacock said...

world cup fever rupenye hehehe

maslinamansor said...

nizaa,
aku dengar pun macam ada...

maslinamansor said...

ravishingpeacock,
yup... betul. World cup punya angkara...

ravishingpeacock said...

hehe..da xlama da..sok kot huhu

The Juggling Queen said...

luckily mr.fadzil bukan kaki bola. but if he is, tempoh tu kitaorg kat malaysia, sampai puasa, die sorang2 kat sini!!! yippeeee!!

♥SYAFIQAH ♥ said...

haha..mereka mmg cmtue :))

Sharinginfoz said...

he he he apa lagi piala dunia

zulkbo said...

salam mas..
pulak???
alamak...

mrs shaifull said...

mas, nnt mak ngan ayah kmiza balik, nak try yg no 4 tu la, nak tgk meleleh ayaq liuq ke x dia :) heheheh..

mmg fever betoi, semalam depa (ayah, abg shaifull, adik, anak buah) siap hint2 kmiza ngan mak, mlm ni dah start world cup, cehhh blh tgk tv kat bilik, apa ada hal kan??? blueekkkkk

kak ina kl said...

nasib baik ada 2 tv..tak yah gaduh-gaduh

mrs.ecam said...

tp btol la...laki aku awal2 dh bgtau musim bola nie remote die pgang...ank bini kne tdo awal...nsb bek world cup 4taun skali jek....klu tiap2 taun mau aku meroyan nk tv n astro lg sbijik...hekss

touyakaruma said...

Hurmmmm Touya takder temph period nie ... sepak bola pun tak reti .