Tuesday, January 26, 2010

Kau menyampah x kalu dia ckp mcm nie.... ?

Member aku ada post kat FB dia pasal seseorang....
Aku masa tue cuti jdi aku xpaham sgt situasinya sampai la aku baca kt FB dia...

Si simpulan tue cakap kat dia mcm nie....


kat opis i dulu mewah tau.. siap dapat 2 printer... boleh print gambar kaler2... " eh tak biaselah.. berapa no ext tepon I yer? owhh 3 angka ek?... kat opis lame I 4 angka.. susahla dah biase ngan 4 angka......

Member aku tambah lagi...
Ada ka dia suruh angkat Printer yg gedabak besar tue.... Dia kata biliknya sempit berlainan ngan bilik dia yag sebelum nie... besarrrrr.... (anggapan aku mesti dia xde bilik, library kan besarrrrrr)

Pangkat nya xla tinggi sangat tp bleh tahan gak la perangai dia....
(Ini member aku kata.....)

N semalam aku lak kena panggil untuk bt sesuatu pasal printer, dia xtau camner nak bt...
So nak xnak kne la pergi... tuntutan tugas kan... ( perghhhhh, ayat xble blah..)

Tercangang2 gak la Si Simpulan nie tgk aku...

"Kenapa ngan printer puan...?"
Ok.. baru dia dpt tangkap aku sape...

" i xleh print la... xtahu la kenapa... atau pn i yg xpandai..."

"Jap, mai saya tengok..."
Godek punya godek.... dh ok... (profile lain.. xset as default)

"Ok.. dh leh guna Puan..."

"Ye ker... Terima Kasih...."

Hmmmm.... aku rasa xcerewet sgt pn... atau aku xkena time untuk dia minta macam2 kat aku......


P/S: Sesuai kah ble kita xske kat seseorang kita post kat FB....? kemudian sama2 ngumpat.... n aku pn kdg2 termasuk dalam geng2 tue... :)

P/S: Kalu berblog lagi bagus... semua rasa dihati leh kuar kan... (sbb nya FB nie kdg2 menakutkan...)

P/S: Aku xleh tengok member aku yang sorang nie muram jer... nak tanya takut.... dia baik.... :)

3 comments:

touyakaruma said...

Zaman sekarang kena hati-hati ngan fesbuk itu semua.

CuTeMiUt78 said...

eemm actually kan.. kena take care pasal semua2 ni.. nanti isunya kecik je.. tapi bila dah dipebesarkan kat fb ke blog ke.. ememmm takut memakan diri sendri.. lagi payah jadinya

maslinamansor said...

tauyakamura: betul2

cutemiut78: cr je sahabat yang baik untuk dijadikan tempat luah perasaan...