Monday, December 14, 2009

potong Q...

Nie story last friday...

aku dok elok jer dok q, si chasier p ambil barang org belakang dulu. It's ok la sbb barang aku beli pn kecik... terlindung ngan barang dia, jadi aku kata bukan dik... 2 barang org belakang... tp aku pelik si simpulan kt blakang aku nie pn xkte ape2 pn (mmg nk potong q kot...)... bukannya ditarik barang2 dia.... lagi di tolaknya barang di ke cashier ada la...

aku malas nk kata ape... cme senyum jer la... bdk chasier 2 dh serba salah dh,... xpe la dik, biar dia bayar dlu.... simpulan 2 xkata ape pn, berlalu la bersama bayang2nya....

pas2 aku lepas keja...aku balik kg, bas berenti kat simpang pulai... aku pn turun la p beli makanan... nie dok syok tgh q (kaunter hanya ada dua jer... panjang la skit q nyer) smpai jer turn aku ada org ptong q lgi....betul2 buat muka sungguh xbersalah...

alahai.... beli rokok... haiiii ... remaja lak tue...haiiii... can't say sorry ka...? sungguh2 la aku xskaaaaa..... rokok lak tue.... haiiii....

p/s: hubby aku seorg perokok... dirumah(mertua)... dalam keta... depan baby... adalah kawasan larangan...

4 comments:

CT NORAMIZA said...

next time, bgtau la org tu, saya tgh q ni, kalau kmiza, bgtau ja, sbb tu hak kita :)

maslinamansor said...

mmg nk bt cmtu dh... yg paling xske yg perempuan simpulan tue la, mmg bt xtau jer... senyum pn x... yg mas lak terhegeh2 senyum kat dia...

CuTeMiUt78 said...

uissh... klu kita.. ckp la.. org lain penat2 beratur.. sedap2 je nak potong q.. biar la ala2 kerek skit.. hak kita kan...
eemmm sama je la ngan my hubby, rumah mertua, dlm keta dpn anak adalah kawasan larangan tuk merokok..

maslinamansor said...

still bengkak dihati... :)